Voor onze winkels in Enschede zoeken wij een

parttime en fulltime

fietstechnicus

Hou je van fietsen en ben je een echte techneut? Werk en leer je graag in een team? Wil je werken in de tofste fietsenwinkel van Nederland? Wil je sleutelen aan A-merk fietsen zoals Specialized, Dutch ID, Batavus, Sparta, Gazelle, Cube, KOGA, Urban Arrow, Lovens, Cortina, QWIC, Carqon en Kalkhoff? Vind je het leuk om klantcontact te hebben? Kom dan eens langs om kennis te maken.

Vacature fietsenmaker

Dit is vereist

Wat krijg je?

Wat doe je?

Werkzaamheden

Neem een kijkje:

chris 400x400

Stel je vraag

Heb je een vraag of wil je eens komen kijken bij ons? Stuur me een e-mail of bel/whatsapp me! Dan beantwoord ik je vraag of maken we een afspraak.

Chris Vedder, chris@biketotaallandewe.nl

De vacature

Als fietstechnicus bij Landewé werk je samen met je team aan het onderhouden, repareren en fietsklaar maken van nieuwe en gebruikte fietsen, e-bikes en bakfietsen.

Onze werkplaats is uitgerust met het beste gereedschap en is, dankzij de centrale ligging in de winkel, een fijne plek om te werken (dat vinden wij belangrijk!).

Je werkt aan kleine en grote klussen. Van het vervangen van een band tot aan het afmonteren van de meest geavanceerde elektrische bakfiets: jij vindt het een uitdaging. Als je er niet uitkomt krijg je hulp van een collega en andersom help jij graag anderen. 

Als de klant zijn gerepareerde fiets komt ophalen kom je met plezier en trots vertellen hoe je het ‘gefixt’ hebt. 

Soms ga je mee op pad om een fiets af te leveren of haal je een ‘gestrande fiets’ op met onze bedrijfsbus. 

Hou je van fietsen en ben je een echte techneut? Werk en leer je graag samen met collega’s aan A-merk fietsen in de tofste fietsenwinkel van Nederland? Vind je het leuk om klantcontact te hebben? Kom dan eens langs om kennis te maken.

Goed om te weten: we hebben een fietsenpoetser in dienst. Jij poetst dus geen fietsen (tenzij je dat af en toe leuk vindt 😀)

Al met ben je zo’n éénderde van je tijd met je werk bezig.

Dan mag het ook wel een beetje leuk, leerzaam en gezellig zijn toch!?

Daarom zijn onze winkel en werkplaats een fijne huiselijke plek voor onze klanten en voor ons team.

Wim en Marian Landewé

Wij zijn Landewé en hebben al bijna 100 jaar verstand van fietsen. Met z’n zestienen verkopen en repareren fietsen en zorgen we dat onze klant blij de winkel verlaat. Of het nu gaat om een fiets voor naar het werk, naar school, om erop uit te gaan. Wanneer de zon schijnt en wanneer het regent. In de zomer en in de winter. 

Wij willen graag dat onze klanten net zo prettig fietsen als wij dat doen en daarom hebben wij de allerbeste fietsen geselecteerd. En met het fietspaspoort fietst de Landewé maar liefst 5 jaar zonder gedoe. 

Mocht er wat zijn met de fiets, dan repareren we die zelf in onze eigen servicewerkplaats terwijl de klant geniet van een heerlijk kopje koffie.

 

Fijne werkplek

Onze winkel is onze werkplek. Daar zijn we met z’n allen best wel lang dus het moet een fijne plek zijn waar iedereen zich thuis voelt. 

Daarom hebben we tijdens de laatste verbouwing heel goed nagedacht over hoe we onze winkel moeten inrichten en hebben we gekozen voor een huiselijke omgeving. Met een koffiebarretje en een werkplaats die voor iedereen zichtbaar is. 

Onze vakmensen werken dus in de winkel, in een supermoderne werkplaats (naast de koffiebar) waar iedereen naar binnen kan kijken.

Sinds 1926

16 medewerkers

20% vrouw
80% man

Gemiddelde leeftijd: 29 jaar

2 winkels in Enschede

Collega aan het woord

Taerek

 

Waarom ben je bij Landewé gaan werken?
In mijn loopbaan heb ik me altijd gefocust op klantbeleving in verschillende rollen en functies, onder meer in de horeca. Door te werken bij Landewé heb ik opnieuw kennisgemaakt met het begrip ‘klantbeleving’. Het klinkt cliché maar het is meer dan fietsen maken alleen en elke keer heb je weer een ander vraagstuk van de klant waar je mee aan de slag gaat. Het is dan ook mooi om binnen dit bedrijf op te trekken met jong talent en ook de experts die al jaren in dit vak zitten.

Hoe ziet een leuke werkdag eruit?
Geen werkdag is hetzelfde. We starten elke ochtend samen op en vervolgens gaat ieder zijn weg. Binnen ons team weten we goed van elkaar wie waar goed in is. We zoeken dan ook de samenwerking met elkaar op. Zo’n dag kan alle kanten op gaan!

En een minder leuke werkdag?
Mijn werkdag wordt vooral bepaald door de gezellige collega’s en goede werksfeer. De leuke werkdag maak je natuurlijk met elkaar! Als ik wat moet kiezen, dan is het vooral wanneer je weinig tijd hebt, door drukte in de winkel, om een goede klantbeleving te kunnen bieden.

Solliciteren? Zo werkt het

Binnen één week aan de slag? Het kan!

Koffie?

Ben je nieuwsgierig naar ons bedrijf? Kom dan gerust eens langs voordat je besluit om te solliciteren.

1.

Zodra we je sollicatie hebben ontvangen nemen we binnen twee dagen contact met je op.

2.

We maken kennis met elkaar in een eerste gesprek. Je krijgt je toekomstige werkplek te zien en kunt de sfeer proeven.

3.

Als we beiden een goed gevoel hebben na onze kennismaking kun je een dagje meelopen als je dat prettig vindt.

4.

In een tweede gesprek bespreken we jouw contract, werktijden en wanneer je kunt beginnen.

5.

Aan de slag. Op je eerste werkdag laten we je zeker niet aan je lot over. Samen met een collega loop je door het hele bedrijf en maak je met alles en iedereen kennis. 

Zo kun je solliciteren

Stuur je CV naar chris@biketotaallandewe.nl of via Whatsapp naar 06 363 84 720 Heb je geen CV maar lijkt het leuk om bij ons te werken? Kom dan eens langs voor een kop koffie. Als je een afspraak maakt weet je zeker dat we even tijd hebben voor je.